Uncategorized

Over Hornbæk

Velkommen til SØM – Over Hornbæk A/S‘s hjemmeside over vores projekt på Overvænget, 8920 Randers. Over Hornbæk er for Randers, hvad Risskov er for Aarhus. Byen, og særligt området hvor SØM – Over Hornbæk A/S ligger, er et yderst attraktivt sted, der har et godt renommé.

Projektet som består af 9 rækkehuse har nu været i drift i over et år, og den nuværende lejesammensætning består både af børnefamilier og seniorer, hvilket skaber god dynamik og fundament for et styrket fællesskab.

Det forventes, at Randers vil være Danmarks 6. største by inden 2030. Her vil byen huse over 100.000 indbyggere. Randers har formået at få klimaet på dagsordenen og iværksat flere spændende projekter såsom Flodbyen Randers, der er det største af sin slags i Danmark.

Byens attraktivitet skyldes i høj grad beboerne, men også den gode skole og de gode daginstitutioner samt den attraktive placering, tæt på natur og motorvej, der giver hurtig adgang til Aarhus og Ålborg. De seneste tre år har Over Hornbæk oplevet en befolkningstilvækst på over 6,1%.

One thought on “Over Hornbæk”

  1. A WordPress Commenter says:

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *